menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Amersfoort weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Amersfoort

Een kundige Payroll uit Amersfoort helpt u graag verder.

Is payrolling in Amersfoort iets voor uw onderneming

U bent een ondernemer in Amersfoort. U heeft een kleine of middelgrote onderneming of bent net gestart als ondernemer. De voortdurende aanpassingen in de wet-en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht zijn voor u maar moeizaam bij te houden. De werkgeversrisico’s bij ziekte van een medewerker, arbeidsongeschiktheid en ontslag zijn te groot geworden voor uw onderneming. Maar wees gerust, u bent niet de enige ondernemer met deze problemen. Een payroll bedrijf in Amersfoort kan wellicht de oplossing voor u zijn.

Het idee van achter een payrollbedrijf is dat zij van u het werkgever aspect, met alle plichten voor wat betreft het juridische en administratieve aspect, van uw onderneming overnemen. Het payrollbedrijf heeft uw werknemers in dienst, maar die werken nog wel voor uw bedrijf. De specialisten van het payrollbedrijf nemen de salaris- en personeelsadministratie van uw onderneming over, daar hoeft u zich dus geen zorgen meer over te maken. De payroll organisatie draagt ook zorg voor het doorbetalen van het salaris bij arbeidsongeschiktheid of ziekte van een werknemer. U kunt zich weer voor de volle honderd procent op uw bedrijf concentreren. U blijft zelf eventueel nieuw personeel werven en brengt deze onder bij het payroll bedrijf.

Payrolling óók voor ZZP en freelancer

Payrolling is niet alleen voor grotere ondernemingen. Het ergens anders onderbrengen van het eigen risico bij langdurig verzuim en ziekte is juist voor de kleinere onderneming een verlichting. ZZP’ers en freelancers kunnen zullen de inzet van payrolling positief ervaren. Zij werken dan in loondienst en daardoor vallen ze onder de sociale verzekeringen. Op die manier blijft u zelf tarieven vaststellen, maar factureert via het payrolll bedrijf. Geen zorgen meer, het debiteurenrisico behoort op dat moment tot het verleden.

1.395
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
7.872
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Amersfoort

Professionele payroll regio Amersfoort

U brengt het juridisch werkgeverschap onder bij een payroll bedrijf zodra u met dat bedrijf gaat samenwerken. Uw medewerkers krijgen een payrollcontract van het payroll bedrijf. U wordt inlener, wat inhoudt, dat u het exclusieve recht houdt op uw personeel. Het is dus niet zo als bij een uitzendbureau, dat personeel van de ene op de andere dag bij een andere werkgever aan het werk gezet kunnen worden. Het functioneel werkgeverschap blijft bij u.

Zal er dan iets voor u als ondernemer veranderen? Er zal op de werkvloer niets veranderen. U blijft verantwoordelijk voor wat er iedere dag op de werkvloer gebeurt, er verandert dus niets onder uw medewerkers. U neemt mensen aan, bepaald de salarisvoorwaarden en hoogte, voert functioneringsgesprekken en ontslaat medewerkers. Uw medewerkers en uzelf zullen merken dat er niets verandert tijdens de dagelijkse gang van zaken in uw onderneming.

U heeft veel voordelen door het feit dat u geen juridisch werkgever meer bent, maar uw personeelsleden juridisch gezien in dienst van het payroll bedrijf zijn. U hoeft geen personeels- en salarisadministratie meer bij te houden en u draagt niet meer de verantwoordelijkheid voor alle risico’s. Betalen van dingen zoals verzekeringen, loonbelasting en pensioenen. Maar ook het doorbetalen van het salaris van langdurige zieke medewerkers, dat ligt allemaal niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Lijkt dit u wel wat en past dit ook bij uw onderneming? Op deze site kunt u uw gegevens invullen dan ontvangt u razendsnel verschillende offertes van payroll bedrijven uit Amersfoort. Ontzorgen en het besparen op kosten, dat betekent payrolling voor u als ondernemer.

mac
mac
img

Ik ben Huib Rietbroek, regiomanager in Amersfoort. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Amersfoort.

Vergelijk nu payroll professionals regio Amersfoort!

Onderzoek hebben wij inmiddels voor u gedaan. Zo makkelijk kan het zijn, toch? De payroll organisaties die bij ons geregistreerd staan, zijn allen professionele bedrijven. Allemaal zijn het specialisten met ruime ervaring in HR Management. Hoeveel tijd besteedt u nu zo ongeveer aan uw personeels- en salarisadministratie? Wat zijn de kosten als we het hebben over de personeelskosten van uw bedrijf? Bedenk tevens eens wat u allemaal kunt doen met de vrijgekomen tijd, wanneer u besluit gebruik te gaan maken van payrolling

Wilt u weten wat payrolling allemaal voor uw bedrijf kan doen, en wat dat voor gunstige effecten dat op uw bedrijfsvoering kan hebben? Vraag dan eens zonder verdere verplichtingen payroll offertes aan. U kunt nu gemakkelijk en snel op onze site bij diverse payroll bedrijven in Amersfoort meerdere offertes aanvragen. Zo kunt u makkelijk vergelijken en kiezen met welk payroll bedrijf u wilt verder praten.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Amersfoort te zeggen hebben!

img

Ko Ubbink

Snelle communicatie, meer dan genoeg keuze en vrijwel meteen een geschikte Payroll gevonden! Ik ben normaliter niet zo’n fan van bedrijven als Professionals Amersfoort maar na deze samenwerking ben ik positief verrast! Chapeau mannen!

img

Jacoliene Biemans

Na al met diverse payroll bedrijven contact te hebben gehad dacht ik, ik geef Professionals Amersfoort eens een kans. Geen seconde spijt van gehad, ik kreeg meteen een duidelijk overzicht van diverse professionals en het maakte het heel makkelijk om een partij te vinden die bij mij past.

Professionals uit andere branches in Amersfoort

Let's Talk

Bij Professionals Amersfoort staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier